Με Μια Ματιά!


Alexandreias

Αλεξανδρείας

Άνετη για φοιτητές στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών και για CDFO

Φωτογραφίες »

Panepistimiou

Πανεπιστημίου

Άνετη για Φοιτητές του ΑΠΘ και Erasmus

Φωτογραφίες »

Kalis Elpidos

Καλής Ελπίδος

Άνετη για Φοιτητές του ΑΠΘ και Erasmus

Φωτογραφίες »


Γιατί να Γίνετε Μέλος της Studio-Κοινότητάς μας?


Τα Studios Συμφέρουν Οικονομικά.
Δύσκολο να το Πιστέψετε?


Τα Studios είναι η τελευταία τάση στο χώρο του real estate και ως εκ τούτου, έχουν σχεδιαστεί ώστε να εξοικονομήσουν πολλά χρήματα τόσο στα λειτουργικά έξοδα όσο και στις βασικές δαπάνες εξοπλισμού (είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα)!

Generic placeholder image

Μια Ευκαιρία Κοινωνικοποίησης
Ας Κάνουμε Φίλους!

Είστε σε ένα κτίριο γεμάτο με άλλους φοιτητές! Έτσι, ζώντας σε ένα studio μπορείτε να επωφεληθείτε από τη φιλική ατμόσφαιρα και να κάνετε στενούς δεσμούς. Σε αρκετά δωμάτια μάλιστα, μένουν κυρίως διεθνείς φοιτητές, άλλο ένα πρόσθετο πλεονέκτημα, αν θέλετε να κάνετε φίλους από όλο τον κόσμο!

Generic placeholder image

Δωρεάν Internet & Ασφάλεια.
Online & Ασφαλής Ταυτόχρονα!

Όντας σε ένα ασφαλές περιβάλλον είναι πολύ σημαντικό όταν ζείς μόνος και για αυτὀ κάθε κτίριο είναι πολύ καλά ασφαλισμένο (Επιστάτης, Κάμερες, Πόρτες Ασφαλείας, Εξοπλισμός πυρόσβεσης, κλπ). Επίσης, επειδή ο σημερινός φοιτητής είναι πολύ συχνά "online" και θέλει να σερφάρει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς διαταραχές, συναντάμε τις επιθυμίες των φοιτητών μας και τους παρέχουμε Δωρεάν αποδοτική (24Mbps) Σύνδεση στο Internet.

Generic placeholder image

Όλα Σε Ένα! Ω Ναι!

Τα Studios μας βρίσκονται σε κεντρικά σημεία, με καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις (Μόνο 100μ από Πανεπιστημιούπολη!). Απίστευτα βολικά για φοιτητές καθώς περνούν τον περισσότερο χρόνο τους έξω, είτε στην πανεπιστημιούπολη είτε στο κέντρο της πόλης. Επίσης, με τα πάντα σε ένα δωμάτιο, το μαγείρεμα, η καθαριότητα, η πληρωμή λογαριασμών, ακόμα και το βραδινό δελτίο ειδήσεων, μπορούν να γίνουν χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε τα δωμάτια!

Generic placeholder image

Εύκολη Καθαριότητα και Συντήρηση.
Checkmate!

Είτε εαν προτιμάτε να κρατάτε το σπίτι σας καθαρό ή κάπως ακατάστατο, ζώντας αποδοτικά σημαίνει λιγότερη ταλαιπωρία με τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Έτσι, κάθε εργασία καθαρισμού, από τα πιάτα, το ξεσκώνισμα, την ηλεκτρική σκούπα, έως ακόμα και το πλυντήριο μειώνεται λόγω του το χώρο σας, που είναι φυσικά μικρότερος!

Generic placeholder image

Φοιτητική Εστίαση στη Θεσσαλονίκη!

Ενδιαφέρεστε για φοιτητική εστίαση, διαμονή για φοιτητές Erasmus, διαμερίσματα για Erasmus, φοιτητικά διαμερίσματα στη Θεσσαλονίκη, φοιτητικά σπίτια, φοιτητικές εστίες, φοιτητικές κατοικίες για μαθητές και φοιτητές;

Τότε έχετε έρθει στο κατάλληλο μέρος! Η Ωμέγα Δομική διαχειρίζεται 3 οικοδομικά συγκροτήματα με Studio, πλήρως επιπλωμένα, εργονομικά σχεδιασμένα, σε ένα ήσυχο και ασφαλές περιβάλλον στην καρδιά της φοιτητικής συνοικίας της Θεσσαλονίκης, για ενοικίαση για τη διαμονή φοιτητών.

H Ωμέγα Δομική προσφέρει μια ευρεία γκάμα φοιτητικών καταλυμάτων στη Θεσσαλονίκη για όλα τα budget. Είτε πρόκειται για δίκλινο Studio για να το μοιραστείτε με έναν φίλο ή ένα μονόκλινο Studio για επιπλέον ιδιωτικότητα και πολυτέλεια, έχουμε ένα Studio για σας σε κάποιο από τα ακίνητά μας στη Θεσσαλονίκη. Με κάθε οικοδομή να βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, στις πιο δημοφιλείς περιοχές της Θεσσαλονίκης, θα βρείτε ένα άνετο περιβάλλον με μια φιλική κοινότητα, η οποία είναι ιδανική για όλους τους μαθητές ώστε να σπουδάσουν και να κοινωνικοποιηθούν. Τα οικοδομικά συγκροτήματα είναι κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ) για να εξασφαλίσετε ότι θα κινηθείτε εύκολα στη Θεσσαλονίκη. Όλα τα καταλύματά μας στη Θεσσαλονίκη διαθέτουν 24ωρη ασφάλεια, Wi-Fi και κάθε ασφάλεια περιεχομένου.

Φοιτητικά Studio & Διαμερίσματα

H Ωμέγα Δομική παρέχει φοιτητική στέγαση και διαμονή για φοιτητές Erasmus με τη μορφή επιπλωμένων στούντιο και διαμερισμάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε απόσταση 100μ από το Πανεπιστήμιο. Με τόσο μικρή απόσταση δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε οποιοδήποτε μάθημα! Τα studio μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για φοιτητές αλλά ταυτόχρονα αποτελούν την ιδανική λύση διαμονής για τους φοιτητές Erasmus στη Θεσσαλονίκη.

Ο στόχος μας αποσκοπεί στην αυτονομία κάθε studio. Σχεδιάσαμε ένα ποιοτικό μέρος για να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες σας και την αισθητική σας. Η εμπειρία μας και η συνεχής ενημέρωση στην αγορά ακινήτων και δομικών υλικών, εγγυάται την αξιοπιστία κάθε έργου που αναλαμβάνουμε. Η προϋπόθεση μας είναι να αξιοποιήσουμε το studio ώστε να εξυπηρετήσει όλες τις σύγχρονες ανάγκες σας, διατηρώντας όμως την απλότητα και τη λειτουργικότητά του. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι να επιτύχουμε λύσεις για την ικανοποίηση οποιασδήποτε ανάγκης για σύγχρονες υπηρεσίες στέγασης σε οποιοδήποτε είδος όπως Φοιτητές, Επαγγελματίες επισκέπτες, Δικηγόρους, Στρατιωτικούς και Μηχανικούς από όλο τον κόσμο.