Σχετικά Με Εμάς:
Χαιρόμαστε να σας Γνωρίσουμε!

Η"ΩΜΕΓΑ ΔΟΜΙΚΗ Οικοδομικές Επιχειρήσεις" ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη με τη μορφή που έχει σήμερα το 2000. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στη μελέτη, τη διαμόρφωση, την κατασκευή και επίβλεψη κατοικιών. Δημιουργεί υψηλής ποιότητος studios και τα ενοικιάζει. Η εξασφάλιση κατοικίας σε άτομα όπως φοιτητές, σπουδαστές, επαγγελματίες με προσωρινές υποχρεώσεις και σε τακτικούς επισκέπτες της πόλης μας αποτελεί τον αντικειμενικό μας στόχο.

Generic placeholder imageΗ Φιλοσοφία Μας

Σκοπός μας είναι η μοναδικότητα και η λειτουργικότητα του κάθε χώρου, συνδυάζοντας την άψογη μελέτη κατασκευής με τον προσεχτικό σχεδιασμό ειδικών λύσεων. Φροντίζουμε να σχεδιάσουμε έναν χώρο ποιοτικά άρτιο που να καλύπτει πλήρως τις λειτουργικές ανάγκες, αλλά και την αισθητική σας. Η μεγάλη πείρα, η διαρκής ενημέρωση στο χώρο των κατοικιών και των υλικών κατασκευής αποτελούν εγγύηση για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε με πλήρη αξιοπιστία. Κύριο μέλημά μας είναι η σωστή αξιοποίηση του χώρου και η εξυπηρέτηση των σύγχρονων αναγκών, διατηρώντας ωστόσο την λιτότητα και την λειτουργικότητα τους. Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις για την ικανοποίηση των αναγκών για σύγχρονη ενοικιαζόμενη κατοικία, σε Φοιτητές, Σπουδαστές, Επαγγελματικούς επισκέπτες, Δικηγόρους, Στρατιωτικούς, Μηχανικούς από όλο τον κόσμο.


Μακροπρόθεσμα

Τα βασικότερα αντικείμενα δραστηριότητάς μας είναι:
Μελέτες, κατασκευές και επίβλεψη κατοικιών, αγορές - αντιπαροχές ακινήτων, πωλήσεις – ενοικιάσεις ακινήτων. Τα δωμάτιά μας βρίσκονται σε κεντρικά σημεία καθώς και στην ανατολική περιοχή της πόλης. Συνεχώς αναζητούμε κατάλληλες τοποθεσίες στο οικοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης για την κατασκευή επιπλέον χώρων. Κάθε έργο που αναλαμβάνει και παραδίδει η εταιρία μας υποστηρίζεται από έμπειρους σύμβουλους μηχανικούς, εξειδικευμένους τεχνικούς, και γνώστες της αγοράς ακινήτων.


Η Ομάδα μας
Μια Μικρή Εισαγωγή

Γιάννης Χατζηκώστας
ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ & ΙΔΡΥΤΗΣ

"Η ασφαλής και άνετη διαβίωση είναι η υποδομή της ακαδημαϊκής & επαγγελματικής επιτυχίας!"

Μάριος Χατζηκώστας
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ @ East London University

Υπεύθυνος για την Οικοδομή της Αλεξανδρείας!

Ιάσων Χατζηκώστας
ΗΜΜΥ @ ΑΠΘ & Software DEVELOPER

Υπεύθυνος για τις Οικοδομες: Πανεπιστημίου και Καλής Ελπίδος!